Novac.ba | Homepage
Otvorena nova agencija Komercijalne banke u Istočnom Sarajevu

Otvorena nova agencija Komercijalne banke u Istočnom Sarajevu

0 Comments 🕔28.Oct 2016

Istočno Sarajevo- S namjerom da približi svoje proizvode i usluge klijentima Komercijalna banka a.d. Banja Luka je 26.10.2016. u 11 časova svečano otvorila vrata svoje nove agencije u Istočnom Sarajevu, u ulici Spasovdanska br. 31.

Građanima i privrednicima na raspolaganju je savremeno opremljena agencija koja  će klijentima nuditi širok spektar kvalitetnih i savremenih proizvoda i usluga kreiranih u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.

Agenciju je zajedno sa predsjednikom Opštine Istočno Sarajevo gdin-om Ljubišom Ćosićem otvorio predsjednik Nadzornog odbora Komercijalne banke a.d. Banja Luka  Marko Schneider koji se obratio prisutnima:

„U ime Komercijalne banke zahvaljujem vam se što ste došli na svečanost otvaranja naše nove agencije u Istočnom Sarajevu. Komercijalna banka kontinuirano radi na strategiji širenja poslovne mreže i osavremenjivanju proizvoda i usluga. Vjerujemo da će otvaranje agencije u Istočnom Sarajevu unaprijediti naše odnose sa postojećim i budućim klijentima i lokalnom zajednicom. Naglašavam da će banka u narednom periodu ulagati  u sve prisutnije  trendove digitanog okruženja, ali direktan odnos sa klijentom će nam uvijek biti prioritet“

Povodom otvaranja nove agencije i društveno odgovornog djelovanja, Komercijalna banka je donirala 1.000,00 KM Udruženju roditelja i omladine „Vratite nam osmijeh“iz Istočnog Sarajeva. U ime udruženja donaciju je primila gđa Zdenka Marić.

Radno vrijeme novootvorene agencije je  od 8 do 16 časova radnim danom,i od 8 do 12,30 časova subotom, a u sastavu agencije se nalazi bankomat koji omogućava pristup sredstvima od 0-24h.

Novac.ba

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari