Novac.ba | Homepage
Akcija kredita u UniCredit Bank: Fiksna kamata do 10 godina

Akcija kredita u UniCredit Bank: Fiksna kamata do 10 godina

0 Comments 🕔22.Feb 2016

Želeći zadovoljiti potrebe svojih klijenata UniCredit Bank je od 15.02.2016. ponudila svoje najtraženije kreditne proizvode po akcijskim uvjetima.

Akcija kredita:  Fiksna kamata do 10 godina

  • Atraktivne fiksne ili promjenjive kamatne stope po izboru klijenta
  • Bez iznenađenja i dodatnih troškova

U slučaju potrebe za gotovinom UniCredit Bank nudi osigurane kredite do 60.000 KM s rokom otplate do 10 godina i povoljnim kamatnim stopama, koje mogu biti fiksne ili promjenjive ovisno o želji klijenta. Izborom fiksne kamatne stope na cijeli rok otplate do 10 godina klijenti imaju fiksnu ratu kredita i mogu da planiraju svoju financijsku budućnost bez iznenađenja. Osigurani kredit odobrava se bez naknade za vođenje kreditnog računa. Dodatno, ova vrsta kredita nudi klijentima zaštitu putem osiguranja otplate u slučaju bolovanja, otkaza ili smrti.

„Naši klijenti prepoznali su fiksnu kamatnu stopu kao prednost, koja im nudi sigurnost u današnje vrijeme puno neizvjesnosti. Upravo iz tog razloga osigurani gotovinski kredit i ovaj put uvršten je u našu akciju kredita, gdje klijent ima mogućnost izbora fiksne kamatne stope do 10 godina, čime izbjegava sva iznenađenja po pitanju otplate kredita u budućnosti“, izjavio je član Uprave i izvršni direktor za Maloprodaju, Edin Gajević.

Za sve klijente, kojima je potreban veći iznos novca u gotovini na duže rokove UniCredit Bank nudi rješenje u vidu gotovinskih hipotekarnih kredita. Ovi krediti odobravaju se do 200.000 KM, uz maksimalni rok otplate do 20 godina, bez naknade za obradu kredita i bez naknade za vođenje kreditnog računa. Kamatna stopa je fiksna na rok otplate do i uključujući 5 godina, a promjenjiva za rokove otplate preko 5 godina.

Pored navedenih,  kreirana je i posebna akcijska ponuda stambenih kredita, koja je namijenjena za kupovinu stana ili kuće, te opremanje ili uređenje doma. Stambeni krediti se također odobravaju bez naknada za obradu kredita i vođenje kreditnog računa, i uz fiksnu kamatnu stopu s rokom otplate do i uključujući 5 godina, i promjenjivu za rokove otplate preko 5 godina. Maksimalni iznos kredita je 300.000 KM, a maksimalan rok otplate iznosi 30 godina.

Izvor: nezavisne.com

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari