Novac.ba | Homepage
Deset godina Komercijalne banke u Bosni i Hercegovini

Deset godina Komercijalne banke u Bosni i Hercegovini

0 Comments 🕔27.Sep 2016

BANJALUKA, Na današnji dan, prije tačno deset godina, 2006. godine u Banja Luci otvorena je prva poslovnica Komercijalne banke, te je na taj način obilježen i početak poslovanja ove banke u Bosni i Hercegovini.

Deset godina kasnije banka ima više od 35 000 zadovoljnih klijenata te posluje u 18 poslovnica širom Bosne i Hercegovine. Osim brojnih modernih bankarskih usluga koje nudi, banka je posvećena ekspanziji mreže poslovnica, ali i usluga za svoje klijente.

„Veliko je zadovoljstvo danas obilježiti uspješno poslovanje Komercijalne banke u Bosni i Hercegovini. Namjera i obaveza banke je i dalje biti savremena banka koja kontinuirano radi na razvoju kako usluga i proizvoda tako i na edukaciji ljudskih resursa radi što efikansije i kvalitetnije usluge koju naši klijenti očekuju.“, naveo je direktor Komercijalne banke Boško Mekinjić.

Banka svoje poslovanje bazira na pružanju kvalitetne i efikasne bankarske usluge usmjerene podjednako na poslovno bankarstvo i poslovanje sa stanovništvom. Banka klijentima pruža usluge domaćeg i međunarodnog platnog prometa, mjenjačke poslove, primanje novčanih depozita i drugih novčanih sredstava, izdavanje garancija, akreditiva i drugih oblika jemstava, izdavanje i upravljanje sredstvima plaćanja, kreditiranje pravnih i fizičkih lica, saopšteno je iz Komercijalne banke.

Izvor: Capital.ba

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari