Novac.ba | Homepage

BBI Visa Prepaid

Brend:
Visa
Tip:
Debitna kartica
Korisnici:
Stanovništvo
Dnevni limit:
do KM
Brend Kartice: Visa
Rok trajanja: 2 mj.
Rok trajanja reizdavanje: 2 mj.
EKS: 0%
NKS: 0%
Otplata duga:
Preporuka: -1
Godišnja članarina: KM
Naknada za izdavanje: 0 KM
Naknada po transakciji: (KM)
Kreditni limit: 0
Ostali podaci:
  • Kupovina na Internetu putem Prepaid kartice sigurnija je jer ova kartica nije vezana ni za jedan depozitni račun, a kartica se može puniti iznosom koji je jednak iznosu plaćanja.
  • Kartica je kreirana i da olakša roditeljima, koji kupovinom Prepaid kartice i uplatom željenog iznosa imaju mogućnost kontroliranja troškova djece. Odlična je za studente koji se školuju van mjesta stanovanja roditelja, kako u BiH tako i u inozemstvu, jer im roditelji mogu dopuniti- uplatiti mjesečni džeparac od kuće bez dodatnih troškova slanja novca.
  • Ova kartica veoma je pogodna i za putovanja, jer oslobađa od obaveze nošenja gotovine.
  • Uslovi izdavanja: BBI Visa prepaid kartice se može se izdati odmah po uplati minimalnog iznosa na račun potrošnje. Kartica ne glasi na ime. Kartica se izdaje u formi prepaid kartice za koju je predviđeno reizdavanje ili u formi gift kartice za koju se ne vrši reizdavanje (jednokratna kartica) gotovinskom uplatom ili prenosom sa računa. Punjenje računa potrošnje je moguće sa svih depozitnih a’ vista računa (u domaćoj i stranoj valuti). Ukoliko kupac kartice nije klijent banke ,dužan je predati kopiju lične karte i kopiju CIPS potvrde o mjestu boravka (za nereizdente fotokopija pasoša prevedena i ovjerena od strane ovlaštenog sudskog prevodioca i prijavu mjesta boravka /bijeli karton Ispunjen zahtjev za izdavanje kartice (Pristupnica) predaje se u filijali/poslovnici Banke u kojoj Kupac kartice uplaćuje sredstva na račun potrošnje.
    Potrebna dokumentacija: