Novac.ba | Homepage
Moja Banka, BH Telecom i ASA Grupacija otvorili zajedničku poslovnicu

Moja Banka, BH Telecom i ASA Grupacija otvorili zajedničku poslovnicu

0 Comments 🕔09.Apr 2014

Tri bosanskohercegovačke kompanije, Moja Banka, BH Telecom i ASA grupacija,otvorile su u Sarajevo 08.04.2014. godine u  sklopu zajedničkog projekta, novu multifunkcionalnu poslovnicu.

Najveća prednost te poslovnice je što će korisnicima omogućiti obavljanje više aktivnosti na jednom mjestu uz maksimalnu efikasnost i dostupnost proizvoda i usluga.

Na svečanom otvaranju simboličnog naziva “Otvori moj svijet” obratio se predsjednik Uprave Moje Banke Mirza Hurem, ističući da se na mjestu u srcu duhovnosti i tradicije Sarajeva, u opštini Stari Grad, nastavlja misija Banke, a da vizija dobija puni sjaj.

“Saradnjom sa dvije najuspješnije domaće kompanije, BH Telecomom i ASA grupacijom, pokazujemo da domaće snage i domaći brandovi mogu i da su garant napretka. Vjerujemo da će biti više ovakvih projekata u budućnosti i da će saradnja koju smo napravili sa BH Telecomom i Općinom Stari Grad biti primjer uspješnosti iza koje stoji jasna vizija i ciljevi kojima dokazujemo da je u Bosni i Hercegovini moguće kreirati i realizirati kvalitetne poslovne ideje”, dodao je Hurem.

Načelnik Opštine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić je kazao da je širenje poslovne mreže Moje Banke, BH Telecoma i ASA grupacije ohrabrujući signal kako za građane, tako i za privredu Opštine Stari Grad.

BH Telecom, po riječima generalnog direktora Nedžada Rešidbegovića, otvarajući još jedan telecom centar ispunjava svoju misiju društveno odgovorne kompanije kojoj je u cilju da bude što bliža svojim korisnicima.

“Novi koncept poslovnog prostora koji danas otvaramo rezultat je zajedničnog opredjeljenja tri bh.kompanije da našem društvu omogućimo novi pristup u realizaciji njihovih potreba”, dodao je Rešidbegović.

Poslovnica se nalazi u ulici Saliha Hadžihusejnovića Muvekita, gdje je nekada bila Poštanska banka, koja je otišla u stečaj.

 

Izvor.Klix.ba

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari