Novac.ba | Homepage
Nagradna igra Sberbank: “Da li je danas Vaš srećan dan?”

Nagradna igra Sberbank: “Da li je danas Vaš srećan dan?”

0 Comments 🕔22.Jun 2015

Još sedam dana traje nagradna igra Sberbank a.d. Banjaluka “Da li je danas Vaš srećan dan?”. Sve što je potrebno za učešće u nagradnoj igri je korištenje Visa platne kartice Sberbank a.d. Banjaluka.

Klijenti Sberbank a.d. Banjaluka mogu osvojiti uplatu na Visa platnu karticu u iznosu od 3.000 KM, tri puta po 1.500 KM i pet puta se djeli iznos od 500 KM. Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je da se koriste Visa Electron i Visa Classic kartice za transakcije plaćanja robe i usluga, koje su u iznosu 20 konvertibilnih maraka ili više, na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i svijetu te samim tim učestvuju u nagradnoj igri.

Visa kartice Sberbank a.d. Banjaluka se mogu koristiti na svakom prodajnom mjestu sa Visa znakom, u zemlji i inostranstvu. Prednosti Visa platnih kartica su mnogobrojne, a samo neke su mogućnost plaćanja roba i usluga na preko 28 miliona prodajnih mjesta u zemlji i svijetu, brze i sigurne transakcije i pristup sredstvima 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Sanja Kurbalija portparol Sberbank a.d. Banjaluka ovim povodom izjavljuje – „Što više transakcija naši klijenti vrše, veće su im šanse za dobitak. Uključite se u našu nagradnu igru i otkrijte da li je danas Vaš srećan dan.“

Izvlačenje dobitnika nagradne igre će se vršiti tokom mjeseca jula, kompjuterski, slučajnim odabirom. Sberbank a.d. Banjaluka će blagovremeno da objavi imena srećnih dobitnika putem javnih glasila i svoje internet stranice.

Za sve dodatne informacije klijenti mogu posjetiti najbližu poslovnicu Sberbank a.d. Banjaluka, a spisak poslovnica se može pronaći na oficijelnoj internet prezentaciji www.sberbankbl.ba.
Preuzeto sa: nezavisne.com

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari