Novac.ba | Homepage
Nova akcija za korisnike NET servisa Raiffeisen banke

Nova akcija za korisnike NET servisa Raiffeisen banke

0 Comments 🕔02.Apr 2014

Dodatne uštede za nove korisnike mobilnog i internet bankarstva

(Sarajevo, 02.04.2014.) – Raiffeisen banka pokrenula je akciju u okviru koje novi korisnici mobilnog bankarstva (R’m’B), kao i internet bankarstva u okviru nekog od Paketa računa banke, mogu ostvariti dodatne uštede.

Naime, u okviru akcije koja traje do kraja avgusta, svi novi korisnici mobilnog bankarstva bit će nagrađeni za aktivno korištenje tako što će im Banka, za svaki mjesec u okviru trajanja akcije u kojem izvrše minimalno jedan nalog ovim putem, izvršiti povrat mjesečne naknade za korištenje usluge koja po redovnom tarifniku iznosi i do 3,99 KM mjesečno.

Istovremeno, ovim klijentima će biti izvršen povrat naknade i za svaki nalog plaćanja koji naprave na račun pravnog lica u Raiffeisen banci.

“Kroz naše net servise nastojimo Banku dodatno približiti klijentima i maksimalno pojednostaviti njihove obaveze plaćanja. Ove usluge štede vrijeme jer omogućavaju poslovanje sa bankom bilo kada i bilo gdje, zatim – omogućavaju uštede – kroz znatno niže naknade za transakcije. Ovom akcijom klijentima dajemo priliku da se uvjere u sve navedeno i potpuno besplatno isprobaju kako funkcioniše usluga – jer je povrat naknade zagarantovan nakon obavljenog samo jednog naloga“, istakao je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke.

Pored novih korisnika mobilnog bankarstva, Banka je pogodnost povrata naknade za naloge plaćanja na račun pravnog lica u Raiffeisen banci predvidjela i za nove korisnike Paketa računa Banke, odnosno usluge internet bankarstva u okviru istih.

Podsjećamo, mobilno i internet bankarstvo Raiffeisen banke klijentima omogućavaju direktan pristup vlastitim računima i obavljanje transakcija 24/7, s bilo kojeg mjesta sa  pristupom internetu. Poslovanje s Bankom korištenjem ovih kanala je brzo i jednostavno, a maksimalna sigurnost je zagarantovana kroz primjenu najsavremenijih tehologija.

 

Preuzeto sa: www.raiffeisenbank.ba

Povezani članci

Smanjen trgovinski deficit

Smanjen trgovinski deficit 0

SARAJEVO - Savjet ministara BiH usvojio je Analizu spoljnotrgovinske razmjene BiH za period januar-septembar 2016.

‘Štampanje’ novca samo bi izazvalo destabilizaciju

‘Štampanje’ novca samo bi izazvalo destabilizaciju 0

Problemi Bosne i Hercegovine nisu monetarni, nego realni, zbog čega bilo kakvo "štampanje novca" ne

Prosječna bh. porodica u banci zadužena više od 7.000 KM

Prosječna bh. porodica u banci zadužena više od 7.000 KM 0

Prema podacima Centralne banke BiH, ukupna vrijednost kredita koje bh. stanovništvo otplaćuje iznosi blizu 8,5

Komentari