Novac.ba | Homepage
OTVORENA NOVA POSLOVNICA RAIFFEISEN BANKE U SARAJEVU

OTVORENA NOVA POSLOVNICA RAIFFEISEN BANKE U SARAJEVU

0 Comments 🕔27.Mar 2014

Sarajevo, 26.03.2014. – upriličeno je zvanično otvorenje nove poslovnice Raiffeisen banke u Sarajevu, u ulici Branilaca Sarajeva na broju 20. Prigodnim obraćanjem i presijecanjem vrpce poslovnicu su svečano otvorili Michael Mueller, direktor Raiffeisen banke i NJ.E. Martin Pammer, ambasador Republike Austrije u Bosni i Hercegovini.

“Naša strategija podrazumijeva kontinuirano prilagođavanje tržišnim trendovima, stoga se trudimo našim klijentima uvijek ponuditi široku paletu usluga na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Kako novi trendovi zahtijevaju konstantne inovacije, a sve veći broj klijenata pokazuje sklonost novim tehnologijama, posljednjih godina naš fokus stavljamo na alternativne kanale distribucije, gdje izdvajam stalno obogaćivanje palete naših elektronskih servisa. Međutim, pri tome ne zanemarujemo ni tradicionalne kanale pružanja usluge, kao što su poslovnice, koje smatramo izuzetno važnim i u suštini prvim i osnovnim kontaktom sa Bankom – što dokazujemo i ovim povećanjem naše poslovne mreže“, izjavio je Michael Mueller, direktor Raiffeisen banke.

„U nastojanju da održimo i unaprijedimo uspostavljeni nivo kvaliteta usluge, koji je imperativ za Raiffeisen banku, stalno analiziramo potrebe klijenata i nastojimo adekvatno reagovati na njih. Slijedom uvećanog obima poslovanja i povećanja broja naših klijenata u Sarajevu, prepoznali smo potrebu za proširenjem naše zaista razgranate mreže poslovnica te odlučili klijentima obezbijediti još jednu lokaciju i tako usluge Banke učiniti još dostupnijim“, istakao jeKarlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke, te dodao da će poslovnica na ovoj lijepoj, prometnoj i lako dostupnoj lokaciji u centru grada, klijentima nuditi paletu usluga u oblasti poslovanja s fizičkim i pravnim licima, te da će u okviru poslovnice na raspolaganju biti infoterminal, kao i dva bankomata koji su na usluzi 24 sata dnevno.

„Čast mi je kao predstavnik Republike Austrije prisustvovati otvorenju nove poslovnice Raiffeisen banke, inače supsidijarnog lica Raiffeisen Bank International, jedne od vodećih banka u Srednjoj i Istočnoj Evropi, te Austriji. Uvjeren sam da će i ovim činom biti ojačan već izuzetan partnerski odnos Bosne i Hercegovine i Austrije, kao najvećeg investitora na ovim prostorima u protekloj deceniji“, izjavio je NJ.E. Martin Pammer, ambasador Republike Austrije u Bosni i Hercegovini.

Nova poslovnica će usluge klijentima pružati  radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, te subotom od 08:00 do 13:00. Ovim proširenjem, poslovna mreža Raiffeisen banke broji ukupno 93 organizacione jedinice, putem kojih više od 1.500 zaposlenika pruža usluge za oko 500.000 klijenata.

 

Izvor:www.raiffeisenbank.ba

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari