Novac.ba | Homepage
POMP Forum: Četiri nagrade za Triglav

POMP Forum: Četiri nagrade za Triglav

0 Comments 🕔02.Oct 2014

Zavarovalnica Triglav je na ovogodišnjoj dodijeli slovenačkih godišnjih nagrada za najveća dostignuća u oblasti content marketinga dobila čak četiri od osam nagrada POMP 2014.

Pored posebnog priznanja, nazvanog Veliki POMP za content marketing projekat godine, osiguravajuće društvo je ušlo u finale sa svih šest prijavljenih projekata, a na kraju je pobjedu slavilo u tri: Naložbenik (Investitor), korporativni časopis koji sadržajem pokriva specijalizovane oblasti zajedničkog fonda i investicionih osiguranja, stručni žiri izabrao je za najbolji časopis/novine.

Najbolji je bio i Godišnji izvještaj Grupe Triglav za 2013. godinu sa glavnom porukom ‘Održimo pravac: profitabilnost, sigurnost’.

U kategoriji najbolja naslovna strana prvo mjesto je osvojila naslovna strana devetog broja Obzornika, koja je izašla u oktobru prošle godine na temu akcije Očistimo planine i gore i bezbjednost u planinama u zimskom periodu.

Žiri, sačinjen od uredničkih, marketinških i PR kompetencija, nagradio je projekte koji nisu samo inovativni i kreativni, već i efikasni i ostvaruju ili čak premašuju dugoročne komunikacione, marketinške i poslovne ciljeve. Ocjenjivali su prvenstveno to kako sadržaj dopunjuje ili poboljšava ponudu robne marke, koliko je relevantna za ciljnu grupu kojoj je namijenjena i koliko efikasno je korišćena kao dio dugoročne i sveobuhvatne content marketing strategije.

POMP Forum, koji važi za jedan od najvećih događaja koji se održavaju svake godine u oblasti content marketinga u regionu, ove godine je praznovao već svoju 5. godišnjicu. Glavni predavač susreta je bio

Joe Pulizzi, vodeći autor, govornik i strateg u oblasti content marketinga, koji kaže: ‘Content marketing je maraton, a ne sprint’.

 

Preuzeto sa: Profitiraj.ba

Povezani članci

Nova tri osiguravatelja agresivna u borbi za pozicije na bh. tržištu

Nova tri osiguravatelja agresivna u borbi za pozicije na bh. tržištu 0

Tri nova osiguravajuća društva u Bosni i Hercegovini, osnovana u ovoj godini, zauzimaju svoje pozicije

Dragan Šumatić novi direktor Atos osiguranja

Dragan Šumatić novi direktor Atos osiguranja 0

Dragan Šumatić, diplomirani ekonomista iz Doboja, imenovan je za generalnog direktora Atos osiguranja (nekadašnje Bobar

Tržište osiguranja RS poraslo za 11 odsto

Tržište osiguranja RS poraslo za 11 odsto 0

BANJALUKA, Tržište osiguranja Republike Srpske zabilježilo je rast u prvih sedam mjeseci ove godine od

Komentari