Novac.ba | Homepage
Posebne pogodnosti za klijente koji prenesu primanja na Raiffeisen banku

Posebne pogodnosti za klijente koji prenesu primanja na Raiffeisen banku

0 Comments 🕔08.Nov 2016

Raiffeisen banka je započela novu kampanju pod nazivom „Platu preseli za promjenu koja veseli!“, a koja je usmjerena na sve zaposlene građane i penzionere u našoj zemlji.

U okviru kampanje klijenti koji prenesu mjesečna primanja na Raiffeisen banku ostvaruju dodatni benefit – poklon bon u vrijednosti 100 KM, te povoljnije uslove kreditiranja. Posebna ponuda traje do 31.01.2017. godine, a klijenti poklon bon mogu iskoristiti na jednom od sljedećih prodajnih mjesta: Bingo, Amko Komerc, dm, Petrol.

„Pored prethodno spomenutih povoljnijih uslova kreditiranja, želim istaći i ostale pogodnosti poput ušteda pri plaćanju Internet i mobilnim bankarstvom, te online apliciranja za kredite i kartice. Dodatno, dostupni smo kroz široku mrežu poslovnica i bankomata a obzirom da nam je zadovoljstvo klijenata uvijek u fokusu na raspologanju smo im i putem savremenih kanala komunikacije kao što su web chat i društvene mreže. Naše primarno strateško opredjeljenje je da kontinuirano unaprjeđujemo našu ponudu kako bismo istu učinili kvalitetnijom i prihvatljivijom za klijente“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: „Tokom godine za klijente Raiffeisen banke kreiramo posebne ponude, te smo tako i ovaj put paralelno sa ovom kampanjom pripremili dodatni benefit za naše klijente.“

Svim klijentima Banke koji, do kraja godine, subotom u dm prodavnicama izvrše plaćanje Raiffeisen karticama, Banka vraća iznos od 10%. Povrat navedenog iznosa Banka će izvršiti na kraju mjeseca u kojem je obavljena kupovina.

 

Izvor: Indikator.ba

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari