Novac.ba | Homepage
Raiffeisen banka obogatila ponudu paketa računa za fizička lica

Raiffeisen banka obogatila ponudu paketa računa za fizička lica

0 Comments 🕔08.Oct 2014

Raiffeisen banka je, prateći savremene trendove u finansijskom poslovanju, obogatila i unaprijedila svoju ponudu paketa računa za fizička lica, bez izmjene mjesečne naknade za vođenje Paketa.

Paketi računa objedinjuju paletu finansijskih proizvoda i usluga, te dodatnih pogodnosti dostupnih isključivo u paketu, a sve navedeno je klijentima dostupno uz potpisivanje samo jednog ugovora. U zavisnosti od sadržaja Banka u ponudi ima tri vrste paketa i to Klasik, Trendi i Trendi Plus, a klijenti mogu ostvariti značajne uštede u poslovanju s Bankom korištenjem nekog od njih.

“Potrebe naših klijenata su uvijek u našem fokusu, pri čemu kontinuirano nastojimo što bolje odgovoriti na njihove zahtjeve. Tako smo u prilici klijentima ponuditi korištenje Paketa računa koji predstavljaju kombinaciju finansijskih proizvoda i usluga za koje klijent plaća jedinstvenu mjesečnu naknadu. Na ovaj način klijenti mogu ostvariti uštedu do 75% na mjesečnom nivou u odnosu na pojedinačno korištenje istih“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, direktor Raiffeisen banke.

Osim što Paketi računa omogućavaju uštede i procedura vezana za apliciranje za ovaj proizvod je pojednostavljena.

Naime, klijenti koji imaju otvoren tekući račun u Banci i koji žele aplicirati za neki od Paketa računa, navedeno mogu učiniti na vrlo jednostavan način i to samo jednim dolaskom u bilo koju od poslovnica Banke. Pri tome se klijentu, nakon popunjavanja zahtjeva za Paket računa i potpisivanja ugovora, u roku 24 sata omogućava korištenje proizvoda i usluga unutar odabranog Paketa, saopšteno je iz Raiffeisen banke.

Ovisno o odabranom paketu klijetima su dostupne pogodnosti i usluge kao što su internet i mobilno bankarstvo, SMS info usluga, kreditne kartice, popust na tehnički pregled vozila, do 100%, pri registraciji putem Raiffeisen Assistance, zatim niža kamatna stopa na kredite, te popusti na transakcije u okviru posebnog koncepta tarifiranja kreiranog isključivo za korisnike Paketa.

Korisnik paketa računa može postati svako fizičko lice koje ima debitnu karticu/tekući račun u Raiffeisen banci. Fizička lica za iste mogu aplicirati potpisivanjem zahtjeva u najbližoj poslovnici Banke ili popunjavanjem online zahtjeva na web stranici www.raiffeisenbank.ba, na na kojoj mogu pronaći i detaljnije informacije.

 

Preuzeto sa: Profitiraj.ba

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari