Novac.ba | Homepage
Raspisan konkurs za subvencije kamate na stambene kredite

Raspisan konkurs za subvencije kamate na stambene kredite

0 Comments 🕔16.Sep 2014

Banjaluka, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je danas konkurs za izbor korisnika subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove.

Ministarstvo će subvencionisati jedan odsto kamatne stope na stambene kredite koje plasiraju komercijalne banke u Republici Srpskoj, a po kreditnoj liniji Investiciono-razvojne banke Republike Srpske.

Pravo prijave na konkurs imaju lica koja su zaključila ugovor sa komercijalnom bankom koja vrši plasman kreditnih sredstava iz kreditne linije Investiciono-razvojne banke Republike Srpske do dana zatvaranja konkursa.

Iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske saopšteno je da pravo prijave na konkurs imaju lica do navršenih 35 godina sa mjestom prebivališta u Srpskoj.

Konkurs je otvoren do 30. septembra, a zainteresovani prijave i potrebne dokumente treba da dostave poštom na adresu Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske, Trg Republike Srpske 1, sa naznakom „Za dodjelu subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove“.

Aplikacioni obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na sajtu Vlade Republike Srpske – stranica Ministarstvo porodice, omladine i sporta u rubrici „Konkurs za subvencionisanje kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove“.

 

Preuzeto sa: Capital.ba

Povezani članci

Poboljšana procjena rasta američkog BDP-a u trećem kvartalu

Poboljšana procjena rasta američkog BDP-a u trećem kvartalu 0

WASHINGTON - Američko gospodarstvo u trećem je kvartalu poraslo snažnije nego što se prvotno procijenilo

Smanjen trgovinski deficit

Smanjen trgovinski deficit 0

SARAJEVO - Savjet ministara BiH usvojio je Analizu spoljnotrgovinske razmjene BiH za period januar-septembar 2016.

Indeksi i dalje tonu, firme bježe sa berze

Indeksi i dalje tonu, firme bježe sa berze 0

BANJALUKA - Ukupan promet na dvije berze u BiH u prvoj polovini ove godine uzletio

Komentari