Novac.ba | Homepage
Sparkasse Bank humanitarni projekt: Jedna kartica, jedan novi osmijeh!

Sparkasse Bank humanitarni projekt: Jedna kartica, jedan novi osmijeh!

0 Comments 🕔17.Oct 2014

Kroz humanitarni projekt, nazvan ‘Jedna kartica, jedan novi osmijeh’, Sparkasse Bank planira do kraja 2014. godine porodilištima u BiH donirati 50.000 KM.

Ovaj humanitarni projekt počinje 20. oktobra a završava 31. decembra 2014. U tom periodu, Sparkasse Bank će za svaku novoizdanu kreditnu karticu izdvojiti 50 KM, a za svaku novoizdanu debitnu karticu 10 KM, a novac iz fonda će direktno biti uplaćivan porodilištima u BiH.

Donacije će biti namjenski korištene za kupovinu savremenih aparata i opreme koja će uveliko doprinijeti kvalitetnijem tretmanu i ugodnijem boravku porodilja i beba u porodilištima. Sa dinamikom uplata i iznosom donacija za svako porodilište, javnost i klijenti će biti upoznavani periodično kroz elektronske i štampane medije, kao i preko Web i Facebook stranice Sparkasse Bank.

Kartice koje su uključene u humanitarni projekt su: MasterCard Gold Debit, MasterCard Debit, Shop and Fun kartica, te Visa revolving kreditne kartice za stanovništvo i  pravna lica.

“Ostajemo vjerni našoj misiji, a to je da se našoj zajednici na najbolji mogući način odužujemo za iskazano povjerenje koje smo uzajamno gradili kroz duži niz godina uspješnog poslovanja. Treba napomenuti da u okviru ove akcije klijenti nemaju nikakav trošak, osim osjećaja zadovoljstva da korištenjem naših proizvoda direktno doprinose ovom pozitivom projektu, za što im se iskreno zahvaljujemo”, ističe Kenan Đonko, direktor Direkcije za marketing, komunikacije i kvalitet usluge Sparkasse Bank.

Akcija ‘Jedna kartica, jedan novi osmijeh’ je samo još jedna u nizu humanitarnih akcija koje Sparkasse Bank sprovodi na nivou Bosne i Hercegovine kroz provođenje misije koja je zasnovana na društveno odgovornom poslovanju.

Banka će na ovaj način samo u ovoj godini izdvojiti više od 350.000 KM za pomoć stanovništvu i obnovu infrastrukture u poplavljenim područjima, kao i za pomoć mnogim marginaliziranim skupinama.

Povezani članci

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM

Addiko Blic gotovinski krediti do 40 hiljada KM 0

BANJALUKA, Addiko Bank Banja Luka pokrenula je novu kampanju Blic gotovinskih kredita sa iznosom do

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke 0

Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta

Sigurnije plaćanje Sberbank BH karticama putem interneta 0

SARAJEVO,  Sberbank BH je implementirala vodeći sigurnosni standard 3D Secure sistem kojim je značajno unaprijeđena

Komentari