Novac.ba | Homepage
Uskoro izlazi jubilarni 200. broj Business Magazinea

Uskoro izlazi jubilarni 200. broj Business Magazinea

0 Comments 🕔18.Nov 2014

Business magazine koji će izaći 8. Decembra  2014. godine će biti 200. broj ovog izdanja i tim povodom redakcija izražava zahvalnost svim čitateljima, partnerima, klijentima i saradnicima, saopšteno je iz redakcije ovog magazina.

– Sa svima njima i zahvaljući njima, Business magazine je postao najčitaniji i najuticajniji poslovni magazine u Bosni i Hercegovini koji već sedmu godinu zaredom redovno izlazi svaki drugi ponedjeljak, uvijek vodeći računa da interesantan, informativan i edukativan sadržaj, prati vrhunski dizajn i kvalitet štampe.

Redakcija Business Magazinea sa zadovoljstvom može reći da je u proteklih 200 brojeva uspjela zadržati opredjeljenje promovisano na samom početku izlaska Business magazinea, kada su svojim, tada budućim čitaocima, obećali koncept informativnog, istraživačkog novinarstva. Najviše prostora u magazinu dato je domaćim temama, uvijek otvoreno pišući o problemima sa kojima se bh. privreda suočava, čime je ovaj magazin postao glas onih koji stvaraju nove vrijednosti u našem društvu. Cilj je tada, te 2007. godine, kao i danas, bio pomoći stvaranju boljih uslova za rad bh. privrede, boljeg poslovnog ambijenta za domaće i strane investitore, te otvaranje novih radnih mjesta. Dakako, svoje mjesto u magazinu imala su i dešavanja na regionalnom i svjetskom tržištu, novi trendovi i pravci razvoja regionalnog i svjetskog biznisa, koji u većoj ili manjoj mjeri utiču i na BiH.

U do sada objavljenih 200 brojeva, Business magazine objavio je više od 400 intervjua i razgovora sa čelnicima domaćih i svjetskih kompanija, bankarima, uglednim profesorima, marketinškim, PR i stručnjacima za ljudske resurse, premijerima, ministrima, ali i direktorima filmskih, muzičkih, pozorišnih festivala, institucija kulture i umjetnosti, sportskim i javnim radnicima.

Prateći trendove štamparske industrije u svijetu, cjelokupan izgled Business magazina redizajniran je povodom 5. godišnjice izlaženja, navodi se u saopštenju.

 

Preuzeto sa: Indikator.ba

 

 

Povezani članci

Smanjen trgovinski deficit

Smanjen trgovinski deficit 0

SARAJEVO - Savjet ministara BiH usvojio je Analizu spoljnotrgovinske razmjene BiH za period januar-septembar 2016.

‘Štampanje’ novca samo bi izazvalo destabilizaciju

‘Štampanje’ novca samo bi izazvalo destabilizaciju 0

Problemi Bosne i Hercegovine nisu monetarni, nego realni, zbog čega bilo kakvo "štampanje novca" ne

Prosječna bh. porodica u banci zadužena više od 7.000 KM

Prosječna bh. porodica u banci zadužena više od 7.000 KM 0

Prema podacima Centralne banke BiH, ukupna vrijednost kredita koje bh. stanovništvo otplaćuje iznosi blizu 8,5

Komentari