Novac.ba | Homepage
Ušteda novca preko kozmetičkih proizvoda

Ušteda novca preko kozmetičkih proizvoda

0 Comments 🕔25.Nov 2013

Većina žena je u velikom iskušenju kada je u pitanju kupovina različitih kozmetičkih proizvoda i uštede novca. Baš taj dan kada su se one odlučile da štede izašao je novi proizvod koji se “mora” imati. Onima kojima je šminka život ovo predstavlja pravu borbu, da li kupiti ili uštediti?

Ova ovisnost je jako skupa, ako se ne zna pokoja tajna o tome kako nabaviti određeni proizvod i gdje ga kupiti. Evo kako da se uštedi novac na različite kozmetičke proizvode:

1. Kupovina proizvoda preko interneta može sačuvati veliku sumu novca. Prodavci na internetu mogu sebi dozvoliti čak i veće rasprodaje jer oni nabavljaju iste proizvode po dosta nižoj cijeni, a ne moraju platiti prostor u kojem će izložiti te iste proizvode.

2. Korištenje kupona i sniženja cijena će i te kako sačuvati novac. Postoji mnogo sajtova koji imaju listu distributera i prodavaca koji uvijek imaju kupone i različite akcije na kozmetiku.

3. Mnoge poznate kozmetičke kuće kao što je Klinik i Lankom nude na promocijama svoje proizvode po jako niskim cijenama. U većini slučajeva ove promocije mogu uštediti novac na proizvode koji oni nude. Ipak, ne savjetuje se trošenje novca samo kako bi se dobili promotivni proizvodi.

4. Predlaže se registrovanje na različite sajtove kako bi se dobijali katalozi kad god su kozmetički proizvodi na sniženjima i sličnim akcijama. Neki od ovih sajtova će slati obavještenja u vidu elektronske pošte.

5. Proizvodi koji se svakodnevno koriste mogu se kupovati na akcijama po nekoliko komada. Kao na primjer sapuni, šamponi, regeneratori i slični proizvodi. Novac se i na taj način štedi.

6. Ukoliko je osoba zainteresovana za neki proizvod savjetuje joj se da traži od prodavača besplatan uzorak koji će joj pomoći pri odluci da li da ga kupi ili ne. Ovo je mnogo bolje, nego kupiti proizvod i shvatiti kako on uopšte ne odgovara.

Ušteda novca preko kozmetičkih proizvoda je sasvim moguće, samo je potrebno pratiti akcije i sniženja cijena.

 

Povezani članci

oglasi-test

oglasi-test 0

OGLASI: ------------------- -------------------

Ovo je šest ključnih razloga zbog kojih nikako ne uspijevate uštedjeti novac

Ovo je šest ključnih razloga zbog kojih nikako ne uspijevate uštedjeti novac 0

Kada se radi o financijama, afirmacije, želja za učenjem i pozitivan stav su veliki plus. No

Moguće subvencije za solarne panele na kućama?

Moguće subvencije za solarne panele na kućama? 0

BiH može u narednom periodu iz fondova namijenjenih za suzbijanje klimatskih promjena povući nekoliko desetina

Komentari